ПРОЕКТИ В ПРОДАЖБА


Това са проектите, върху които работим в момента. В раздела ще откриете информация за всяка една от жилищните сгради- местоположение, разпределение, квадратура и др.

Кликнете върху етаж от сградата, който Ви интересува, за да видите информация за свободните апартаменти на него.

Жилищна сграда кв. Аспарухово, ул. Димчо Дебелянов 21

 

ПРОДАДЕНО

Етаж 1 Етаж 2 Етаж 3 Етаж 4 Етаж 5 Етаж 6

Разгъната застроена площ 1600 кв/м.

СИ БИЛД ЕООД Ви представя най-новия си проект:луксозна шест етажна жилищна сграда в най-добрия район за живеене на квартал Аспарухово! Прекрасна локация, в самия център на квартал Аспарухово. На пешеходно разстояние от плажа и парка. В непосредствена близост до магазини,банки, детска градина и училище, автобусни спирки. Сградата ще разполага с двустайни и тристайни жилища с функционално разпределение. Луксозно изпълнение на общите части и фасадите, с най-добрите строителни материали на пазара..

Кликнете, за да видите план с разпределението на подземния етаж на сградата.

Жилищна сграда кв. Трошево, ул. Тихомир 27-А


Етаж 1 Етаж 2 Етаж 3 Етаж 4 Етаж 5 Етаж6 Етаж 7

Разгъната Застроена площ 2450кв/м

1 подземно и 7 надземни нива Предстоящото изграждане на проекта е планирано за пролетта на 2019г. Представлява жилищна сграда с РЗП2450кв/м, включваща на партера гаражи,магазин и 6 етажа с апартаменти с голямо разнообразие от квадратури и великолепно разпределение /двустайни,тристайни и четиристайни/ Отличната локация и изложение прави сградата много привлекателна! Изложенията са Юг-Север и Изток-Запад. В сутерена на площ от 480кв/м има разположени подземни парко-места които осигуряват паркирането на живущите! Фасадата на сградата е решена в модерен стил на архитектура! Топло и хидро изолирането на сградата ще бъде изпълнено съгласно всички норми на съвременното строителство! Конструкцията на сградата ще се изпълни по монолитен способ с високо качество на изпълнение, зидовете ще се изградят от най добрите тухлени блокове на пазара,отличаващи се с високи топло и звуко-изолационни качества. Общите части на сградата ще се изпълнят луксозно, с гранитена настилка! Асансьора ще бъде луксозен с най-ниски нива на шум.

Кликнете, за да видите план с разпределението на подземния етаж на сградата.

Жилищна сграда Базар Левски, д-р Железкова, ул. Зора 14. 

Партер Етаж 1 Етаж 2 Етаж 3 Етаж 4 Етаж 5

Разгъната застроена площ 2200 кв/м.

Представяме Ви нова шест етажна жилищна сграда, разположена в централната част на гр. Варна,в непосредствена близост до ул.д-р Железкова с атрактивно местоположение в близост до морската градина. Оживен район, непосредствено до детски градини, детски площадки, хранителни магазини, аптеки и други услуги и административни сгради. Проектът предлага съвременна архитектура, функционално разпределение на апартаменти и разнообразие от жилища. В изграждането на сградата са вложени качествени и иновационни строителни материали и технологии, което гарантира безупречното изпълнение на проекта. Сградата предлага 25 апартамента, 3 ателиета , с общ подземен паркинг и гаражи. Конструкцията е монолитна от стоманобетон,зидовете ще бъдат изпълнени от най-добрите тухлени блокове на пазара/Винербергер/ отличаващи се с най-добрата топло и звуко-изолация. Дограмата ще бъде 5 камерна с висок клас обков и троен стъклопакет с четири сезонно стъкло предоставящо най-високи показатели за топло преминаване и отдаване. Топло и хидроизолациите в сградата ще бъдат изпълнени съгласно топлотехническите изисквания на проекта. Апартаментите ще бъдат завършени съгласно БДС стандарта ,а именно подове за машинна замазка,стените с варогипсова машинна мазилка,тавани с гипсокартон,Ел. инсталация с монтирани ключове ,контакти, и фасунги с крушки. Общите части ще бъдат луксозно завършени с гранит за настилка,луксозни парапети, асансьора луксозен с висок клас на безшумност. Външно фасадата е решена с комбинация от гранит и водоотблъскваща мазилка от висок клас,както и луксозни стъклени парапети от триплекс! Западната фасада е наклонена под ъгъл от 71 градуса,даваща възможност за по добра усвояемост на помещенията което от своя страна в комбинацията с модерните и луксозни покривни прозорци създава усещането за комфорт в стаите. Покрива е решен от модерния и висококачествен пакет за топло и хидроизолиране на покривни конструкции с пластифицирана ламарина ,който дава 100% сигурност от протичане и осигурява много добра надежност и изключителни топлофизически показатели на покрива и наклонената фасада,най-доброто решение в модерната архитектура, въпреки високата си цена е предпочетен пред конвенционалните покрития от керемиди! Очаквания срок за завършване е 12.2019г.